Utile

Soluție ingenioasă de vânzare a apartamentelor în București. Totul are loc în timp record

În ultimele trei luni, mai mult de 1.500 de proprietari de apartamente din Capitală și-au scos la vânzare imobilul prin serviciul online InstaBuy.

Soluție ingenioasă

InstaBuy vine cu o soluție pentru proprietarii de apartamente, aceștia vânzând imobilul într-un timp record, de 10 zile, pe baza unei evaluări corecte în raport cu ofertele existente în piață și pe baza unor criterii pre-stabilite.

Dintre apartamentele scoase la vânzare, un sfert au fost acceptate și au primit oferte ferme pentru achiziția lor directă de către Casta, platforma imobiliară care cumpără apartamente cu plata cash, parte din grupul Neogen.

„În termen de 3 zile de la solicitarea vânzătorului, în condițiile în care anunțul este complet, trimitem oferta de achiziție. Evaluarea o facem intern, remote, cu ajutorul unei echipe experimentate în domeniu, cât și cu ajutorul unui sistem integrat de evaluare a proprietăților care analizează atât aspecte care țin de apartamentul evaluat, cât și de condițiile de piață și ofertele similare. Ulterior, informațiile introduse în anunț, care au stat la baza emiterii ofertei, sunt verificate în cadrul unei vizite, urmând ca juriștii noștri să efectueze și o evaluare juridică pentru confirmarea tranzacției. Vânzarea efectivă se poate face, în condiții normale, în 3 zile de la obținerea acordului juridic. Până acum, pentru ofertele analizate, timpul efectiv de la ofertare până la încasarea prețului de care client a fost de 10 zile”, a declarat Horea Crăciun, directorul general al Casta, potrivit unui comunicat.

Valoarea medie a ofertelor ajunge la aproximativ 73.000 euro.

Cei care își doresc să beneficieze de această soluție trebuie să solicite o ofertă pe platforma Casta.eu, oferind, responsabil, toate detaliile apartamentului. În cel mult 3 zile, primesc o ofertă fermă, cu plata cash, pentru imobil, simplu și transparent, și au garanția că pot încheia tranzacția într-un timp foarte scurt (până la 10 zile în cazul imobilelor care nu sunt ipotecate).

Proprietarii pot decide în termen de 5 zile de la primire ofertei dacă acceptă sau nu oferta de cumpărare Casta.eu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button