Solistul trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, transportat de urgenţă la spital

de:
16 mai 2016
0 Afișari
Solistul trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, transportat de urgenţă la spital

Formaţia a trebuit să se retragă de pe scena Festivalului KROQ Weenie Roast pentru că Kiedis avea simptome de „dureri abdominale extreme” şi a fost dus la spital cu o ambulanţă. Colegii săi de trupă au mers pe scenă pentru a anunţa că nu vor mai cânta aşa cum programseră, iar membrii formaţiei Weezer au luat locul celor de la The Chilis pentru a continua concertul, scrie Mediafax.

Basistul Flea a exprimat: „Vom cânta în curând, şi vom cânta pentru voi ca nişte animale feroce pline de dragoste„.

Trupa a făcut public şi un anunţ prin intermedul site-ului ei web pentru a anunţa că concertul lor de la iHeart Radio, programat pentru 17 mai a fost anulat, explicând că Anthony Kiedis „a fost spitalizat din cauza complicaţiilor provocate de o gripă intestinală”, dar că se aşteaptă ca acesta să îşi revină complet. Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bass) şi Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu „The Red Hot Chili Peppers” (1984) şi continuând cu „Freaky Styley” (1985), „The Uplift Mofo Party Plan” (1987), „Mother’s Milk” (1989), „Blood Sugar Sex Magik” (1991), „One Hot Minute”, „Californication” (1999), „By the Way” (2002), „Stadium Arcadium” (2006) şi „I’m with You” (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rock, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, şi a câştigat şapte premii Grammy. Trupa americană a susţinut un concert şi în România, pe 31 august 2012, la Arena Naţională din Bucureşti.

Cookies