Solistul trupei Goodbye to Gravity nu va mai cânta niciodată, din cauza incendiului din Colectiv

de:
07 nov. 2015
0 Afișari
Solistul trupei Goodbye to Gravity nu va mai cânta niciodată, din cauza incendiului din Colectiv

Andrei Găluţ a suferit arsuri grave în urma incendiului din Colectiv, care îi acoperă 45% din corp. Însă, nu aceste arsuri sunt problema cea mai mare, ci cele interne. Surse din rândul medicilor au declarat, pentru libertatea.ro, că întreg aparatul respirator i-a fost grav afectat, la fel şi coardele vocale. În momentul acesta, specialiştii susţin că şansele ca Andrei Găluţ să mai poată cânta vreodată sunt nule.

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, a mai asistat la un incendiu produs de artificii. S-a întâmplat în 2008, la finala concursului televizat Megastar (Prima TV), în poate cel mai important moment al carierei lui muzicale: debutul.

Florin Iordache, fost solist al trupei Krypton, rivalul lui Andrei pe atunci, a povestit incidentul cu lux de amănunte: „A luat foc un monitor de scenă, ironia sorţii chiar de la artificii, în timp ce se anunţa câştigătorul. Era îndreptat spre noi şi din spate, unde era tehnicul, nu se vedea flacăra. Am continuat să zâmbim gesticulând spre flacără şi tehnic. Totul s-a terminat cu bine atunci. Sper ca şi de data asta să se termine cu bine pentru cei ce încă mai sunt printre noi. Pentru Andrei…”

Adevărata ironie a sorţii este că, în momentul declanşării incendiului, numele care răsuna în microfon era tocmai al lui Andrei Găluţ. Andrei a câştigat ediţia din 2008 a competiţiei, focul marcând debutul lui în muzică, conform sursei citate.

Şapte ani mai târziu, tot de la artificii, focul i-a răpit lui Andrei doi colegi şi 36 dintre fanii care iubeau muzica lui. La fel ca alţi peste 100 de tineri surprinşi de flăcări în clubul Colectiv, solistul trupei Goodbye to Gravity se luptă cu rănile şi arsurile profunde.

Cookies