ȘTIRI

Solistul trupei care concerta în Clubul Colectiv în stare gravă. El a câştigat concursul Megastar

Solistul trupei „Goodbye To Gravity”,  Andrei Galut, este internat in stare grava la spitalul Elias, scrie cotidianul Adevarul.

Cumnata lui Andrei Găluţ (31 de ani), Nicoleta Belean, a declarat că Andrei este intubat, este ventilat mecanic şi se află la terapie intensivă. Tânărul are arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar prognosticul medicilor rămâne rezervat. Familia arădeanului este în stare de şoc, ea aflându-se pe drum spre Bucureşti.

Pe site-ul de socializare Facebook au început să curgă mesaje de încurajare pentru Andrei. Prietenii spun că se roagă pentru sănătatea lui. „Dragul nostru Andrei, sperăm sa fii bine. Dă-ne un semn cand poţi. Ne rugăm pentru voi…”, este doar unul dintre mesaje.

Tânărul Andrei era renumit pentru pasiunea sa pe care o avea, de a cânta. El este arădeanul care a ajuns în finala celei de-a doua ediţii Megastar (în 2008), pe care a şi câştigat-o.

El a moştenit pasiunea pentru muzică de la părinţii săi, încă de când era la şcoala primară. La început a învăţat să cânte cu chitara unui prieten, pe urmă şi-a cumpărat propriile instrumente. În anul 2010, Andrei spunea că muzica era doar un hobby pentru el, câştigându-şi atunci existenţa lucrând într-o firmă multinaţională din domeniul IT.

Andrei s-a născut la data de 2 august 1984. A studiat la Universitatea Politehnică din Timişoara, Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button