Soilwork la B’ESTFEST Summer Camp 2013

de:
21 feb. 2013
0 Afișari
Soilwork la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Fanii Soilwork au de doua ori mai multe motive de bucurie, trupa suedeza pregatindu-se intens si de lansarea unui nou album ce va avea loc chiar la finalul lunii februarie.

Originara din Helsingborg, Suedia, Soilwork s-a infiintat in anul 1995, de atunci lansand nu mai putin de 9 materiale discografice. Cu un stil aparte ce imbina pe langa metal-ul clasic si elemente de blues rock si alternative metal, trupa s-a facut remarcata inca din primii ani de la debut, devenind rapid un veritabil exponent al curentului melodic death metal. Dupa mai multe schimbari de-a lungul timpului, din componenta trupei fac parte Björn „Speed” Strid, la voce, Ola Flink – chitara bas, Sven Karlsson – clape, Dirk Verbeuren – tobe si Sylvain Coudret – chitara, celor cinci alaturandu-se in 2012 un alt chitarist, in persoana lui David Andersson. In aceasta formula, Soilwork a inceput inregistrarile pentru cel de-al noualea material discografic, “The Living Infinite” – primul dublu album de melodic death metal din istoria genului. Inovator si totodata fidel adevaratei identitati a trupei, producatorul Jens Bogren a realizat pentru acest material 20 de piese de top.

De-a lungul timpului, Soilwork a participat la nenumarate festivaluri internationale de profil precum Graspop(Belgia), Hellfest (Franta), Wacken (Germania) sau Roskilde (Danemarca), anul acesta urmand sa ajunga si in Romania, in cadrul B’ESTFEST Summer Camp.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, abonamentele putand fi achizitionate de pe www.MyTicket.ro la 150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand. Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV.

Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Cookies