Șoferul unei autoutilitare i-a avariat mașina unei femei din București, după care a fugit de la fața locului. „S-a suit puțin pe ea, după care a plecat”

10 iun. 2023
15629 Afișari
Șoferul unei autoutilitare i-a avariat mașina unei femei din București, după care a fugit de la fața locului. „S-a suit puțin pe ea, după care a plecat”
Șoferul unei autoutilitare i-a avariat mașina unei femei din București, după care a fugit de la fața locului. „S-a suit puțin pe ea, după care a plecat”. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

O bucureșteancă a avut parte de o experiență neplăcută în trafic. Șoferul unei mașini autoutilitare i-a avariat mașina, după care a fugit de la fața locului.

Femeia a aflat cine este vinovatul

Vineri, 9 iunie 2023, o șoferiță din București a avut parte de o experiență de-a dreptul dezagreabilă. Femeia s-a trezit cu mașina avariată vizibil. Aceasta s-a dus să se intereseze cine i-a lovit mașina și a aflat că vinovatul a fost șoferul unei autoutilitare, care s-a „suit” puțin pe autovehiculul ei, atunci când a încercat să iasă dintr-o parcare.

După incident, șoferul autoutilitarei a fugit de la locul faptei. Însă, bucureșteanca i-a aflat numărul mașinii.

Acest lucru s-a petrecut pe strada Pache Protopopescu nr. 30, în fața unui supermarket Shop&Go.

Femeia a mai povestit că a aflat numărul societății de transport la care lucrează șoferul și a contactat-o, spunându-le dispecerilor ce s-a întâmplat și rugându-i să îl trimită pe șoferul autoutilitarei, pentru a rezolva problema. A așteptat o oră, dar nu a venit nimeni, așa că a sunat din nou. Dispecerii i-au spus că șoferul va veni, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Neștiind ce să mai facă, bucureșteanca a decis să meargă la poliție. Acolo, un polițist a sfătuit-o să facă amiabilă cu șoferul, însă femeia i-a spus că nu poate din cauza că acesta nu s-a prezentat la fața locului.

Polițistul respectiv a sunat și el, la rândul lui, la societatea de transport unde lucreaza persoana vinovată. Angajații societății i-au spus că, potrivit GPS-ului mașinii, șoferul respectiv nu a fost în zona în care spune femeia.

Femeia și-a povestit experiența pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, cu speranța că șoferul o va contacta pentru a rezolva problema.

În cele din urmă, șoferul autoutilitarei s-a prezentat la poliție

Femeia a postat un update al postării inițiale în care a spus că, în cele din urmă, șoferul autoutilitarei s-a prezentat la poliție. El a semnat procesul-verbal și nu a avut nimic de obiectat.

Bucureșteanca a spus că a rezolvat problema pe jumătate și că le mulțumește internauților pentru sfaturile primite, întrucât majoritatea au îndrumat-o să depună plângere penală la poliție împotriva șoferului.

S-a prezentat domnul la poliție (a fost contactat de către aceștia cu siguranță) și a semnat procesul-verbal, nu a avut nimic de obiectat. M-am pricopsit cu Euroins dar… Aia e, măcar am rezolvat problema… Pe jumătate.
Mulțumesc pentru sfaturile primite.” a scris femeia pe Facebook
Te-ar putea interesa și:
Cookies