Șoferul STB de pe linia 783, frecventată de turiști și străini, imaginea Bucureștiului pentru mii de oameni. ”Am crezut că este angajatul aeroportului, dar nu…era șofer STB”

07 oct. 2022
96622 Afișari
Șoferul STB de pe linia 783, frecventată de turiști și străini, imaginea Bucureștiului pentru mii de oameni. ”Am crezut că este angajatul aeroportului, dar nu...era șofer STB”

Un șofer STB a ajuns să fie expresia ospitalității, imaginea Bucureștiului.

Fără nicio atribuție de serviciu legată de îndrumarea călătorilor, șoferul, îmbrăcat elegant și cu ecuson de angajat STB, face un lucru extrem de util într-un aeroport: le explică oamenilor, turiști și străini, cum se pot descurca pentru a ajunge la destinație, în București.

Comunitatea ”Bucharest” care reunește mii de fani/aprecieri l-a remarcat pe ”domnul din imagine”, căruia îi păstrează anonimatul, și l-a premiat simbolic.

În imagini se poate vedea șoferul STB de pe linia 783 când îi ajută pe turiștii care sosesc pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Bucureşti, atunci când autobuzul se află la capăt de linie, și urmează să plece pe traseu.

”Nu a omis niciun turist care i-a solicitat ajutorul, tot timpul amabil, zâmbitor şi bucuros că poate fi de folos.”

Inițial am crezut că este angajatul aeroportului, dar l-am văzut cum cobora din cabina şoferului … era şofer STB.

După câteva minute nici nu a mai intrat în autobuz, a stat jos lângă aparat şi a oferit explicații tuturor care veneau la el. R E S P E C T”, povestesc impresionați reprezentanții comunității Bucharest care, pe acest considerent, i-au acordat ”Premiul de EXCELENȚĂ”.

”Premiul acordat de noi, cei din Bucureşti, este unul de imagine, din suflet şi sperăm să ajungă la acest ,,DOMN” pentru că el, prin atitudinea lui schimbă în bine imaginea ROMÂNIEI ”, mai transmite comunitatea.

În București, există, în general, plângeri legate de comportamentul unor șoferi sau al unor controlori din mijloacele de transport în comun ale STB.

Cele mai recente cazuri sunt refuzul de a acorda asistență persoanelor cu handicap sau de a aștepta să urce/coboare toți călătorii.

Îți recomandăm și:

Cookies