Șoferul din București, care a lovit doi copii cu mașina, a fost reținut de polițiști. Bărbatul nu avea permis de conducere

27 apr. 2022
625 Afișari
Șoferul din București, care a lovit doi copii cu mașina, a fost reținut de polițiști. Bărbatul nu avea permis de conducere
Șoferul din București, care a lovit doi copii cu mașina, a fost reținut de polițiști. Bărbatul nu avea permis de conducere | Sursă foto: Facebook-Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Șoferul care a lovit joi, 22 aprilie 2022, doi copii în București a fost reținut de către polițiști, la cinci zile de la eveniment.

Șoferul din București, care a lovit doi copii cu mașina, a fost reținut de polițiști

În data de 22 aprilie 2022, un bărbat a lovit doi copii pe o strada din Sectorul 2 din București, iar apoi a fugit de la locul evenimentului.

Marți, 26 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră au reținut șoferul, pentru o perioadă de 24 de ore. Polițiștii au transmis că acesta nu avea permis de conducere.

Bărbatul în vârsta de 27 de ani, este acum cercetat sub aspectul săvârșirii următoarelor infracțiuni:

  • Vătămare corporală din culpă,
  • Părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia,
  • Conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Cinci persoane lovite, două rănite

În urma evenimentului rutier petrecut în Săptămâna Mare, au fost loviți trei adulți și cinci copii, după cum se observă pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere. Dintre aceștia doi pietoni, minori au fost răniți.

Cei mici au fost transportați la unitatea spitalicească pentru a li-se putea acorda îngrijirile medicale necesare. Copii, cu vârste cuprinse între 1 și 4 ani, sunt în stare stabilă la acest moment.

Brigada Rutieră a transmis următoarele:

În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 27 de ani, ar fi condus un autovehicul din direcția Str. Caporal Petre Ispir, iar, când a ajuns la intersecția cu Str. Gimalău, a efectuat virajul la dreapta, unde ar fi accidentat un grup de persoane, care se aflau pe partea carosabilă, după care ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului, abandonând autoturismul pe o arteră din Sectorul 2.

Șoferul urmează să fie prezentat în fața magistraților, pentru a se decide dacă va rămâne în arest până la finalizarea procesului.

Cookies