Șoferul care a provocat accidentul de pe Bd. Drumul Taberei, joi seara, a fost arestat preventiv. În urma acestuia, un motociclist a decedat

14 oct. 2023
5033 Afișari
Șoferul care a provocat accidentul de pe Bd. Drumul Taberei, joi seara, a fost arestat preventiv. În urma acestuia, un motociclist a decedat
Șoferul care a provocat accidentul de pe Bd. Drumul Taberei, joi seara, a fost arestat preventiv. În urma acestuia, un motociclist a decedat | Foto: Facebook - Poliția Capitalei

Șoferul de 52 de ani, care a provocat un accident în București, soldat cu moartea unui tânăr, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta avea o alcoolemie de 0.68 mg/l în aerul expirat, existând și indicii, în urma testării cu aparatul DrugTest, că ar fi consumat o substanță psihoactivă.

Șoferul de 52 de ani, care a urcat beat la volan și a provocat un accident mortal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Joi seara, 12 octombrie, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident de circulație care a avut loc pe Drumul Taberei, în București, potrivit reprezentanților Poliției Române, scrie News.ro.

Accidentul s-a produs între un autoturism și o motocicletă. În urma acestuia, conducătorul motocicletei, în vârstă de numai 22 de ani, a murit.

Conducătorul unei autovehicul, în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe aleea de legătură dinspre strada Pravăț către Drumul Taberei, la intersecția cu Drumul Taberei, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Drumul Taberei. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului de motociclu, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului l-au testat pe conducătorul autovehiculului cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma efectuării testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieșit indici cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive în corp. Bărbatul a fost dus la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) pentru recoltarea de probe biologice.

Șoferul în vârstă de 52 de ani a fost reținut, inițial, pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 6 care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies