Şoferul care a lovit 5 maşini în Capitală, prins de poliţişti şi dus la audieri FOTO

Şoferul care a lovit 5 maşini în Capitală, prins de poliţişti şi dus la audieri FOTO

Poliţia Capitalei a anunţat că bărbatul de 39 de ani care nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Bucureşti şi a lovit cinci autoturisme, rănind două persoane, a fost reţinut de către Brigada Rutieră.

Duminică dimineaţă, el se află Parchetul de pe lânga Judecătoria Sectorului 1 şi va fi prezentat magistraţilor pentru stabilirea măsurilor legale care se vor lua împotriva sa.

Suspectul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani este recidivist, fiind o persoană periculoasă.

„Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie se deplasa la intervenţia unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare de Buglaria. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care aceştia au plecat în urmărirea lui. Prin staţie, în acelaşi timp, au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă şi s-a încercat blocarea autoturismului „, a declarat, vineri, Mirela Drugă.

Pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

Potrivit acesteia, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrităţii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandru Şerbănescu, scrie news.ro.