ARHIVA B365

Șoferul care a lovit 5 mașini în Capitală,dat în consemn la frontieră. CUM ARATĂ bărbatul recidivist

„A fost dat în consemn la frontieră, posibil să fie în Capitală, să fie în România. Avem date suficiente să ştim unde se află şi în cel mai scurt timp să-l prindem. E un recidivist, o persoană periculoasă”, a declarat şeful Poliţiei Române.

Ulterior, Poliţia a precizat că acesta a fost identificat, fiind continuate investigaţiile şi activităţile de găsire.

„Bărbatul căutat este în vârstă de 39 de ani, cu înălţimea de aproximativ 1,60 m, corpolent, cu ten închis la culoare, păr negru, ochi căprui, faţă ovală. Din datele existente până la acest moment, rezultă că bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat în trecut pentru tâlhărie şi furt calificat”, precizează Poliţia, care a făcut publice şi fotografii ale acestuia.

Şoferul care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, lovind cinci autoturisme pe strada Alexandru Şerbănescu, după care a fugit, conducea o maşină înmatriculată în Bulgaria, iar urmărirea a durat aproximativ cinci minute, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Mirela Drugă. Aceasta a precizat că şoferul nu a fost deocamdaă identificat, fiind făcute cercetări pentru prinderea sa.

Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie se deplasa la intervenţia unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare de Buglaria. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care aceştia au plecat în urmărirea lui. Prin staţie, în acelaşi timp ,au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă şi s-a încercat blocarea autoturismului”, a declarat, vineri, Mirela Drugă.

Pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

Potrivit acesteia, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrităţii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandru Şerbănescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button