Șoferul care a intrat cu mașina pe alee, în curtea Mănăstirii Cernica, și a omorât o femeie este începător

11 iul. 2022
4411 Afișari
Șoferul care a intrat cu mașina pe alee, în curtea Mănăstirii Cernica, și a omorât o femeie este începător
Șoferul care a intrat cu mașina pe alee, în curtea Mănăstirii Cernica, și a omorât o femeie este începător. Sursa imagine: Inquam Photos / George Călin

Șoferul care, duminică, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un grup de oameni în curtea Mănăstirii Cernica, este începător, potrivit surselor din poliție. În urma impactului, o femeie a murit, iar o altă persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incident grav în curtea Mănăstirii Cernica

Un șofer în vârstă de 42 de ani a pierdut controlul volanului în timp ce se afla, duminică – 10 iulie 2022, pe aleea de acces din curtea Mănăstirii Cernica. Mașina a lovit două persoane.

În urma impactului, medicii ajunși la fața locului au fost nevoiți să declare decesul pentru o femeie de 63 de ani. Cealaltă persoană rănită: o femeie în vârstă de 33 de ani a fost transportată la un spital din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate, potrivit IPJ Ilfov, citat de news.ro.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și drugtest, iar rezultatele au fost negative. De asemenea, acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, conform sursei citate.

Autoritățile au constatat, în urma verificărilor, că aleea din curtea Mănăstirii Cernica este închisă circulației publice. Drumul are poartă de acces și barieră, iar intrarea este posibilă doar dacă se plătește o taxă. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au preluat cazul și au deschis un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi, respectiv vătămare corporală din culpă.

Șoferul care a produs accidentul este începător

Conducătorul auto, în vârstă de 42 de ani, este începător. El a obținut permisul de conducere în luna ianuarie 2022, au declarat surse din poliție pentru news.ro.

„Duminică, 10 iulie a.c., în jurul orei 14:38, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe aleea din curtea  Mănăstirii Cernica, un autoturism a lovit mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Pantelimon, pentru efectuarea de cercetări şi investigaţii”, a transmis Poliția.

Cookies