Șoferul care a condus prin București cu un biciclist pe capotă a fost reținut

Șoferul care a condus prin București cu un biciclist pe capotă a fost reținut
Șoferul care a condus prin București cu un biciclist pe capotă a fost reținut | Sursă foto: Antenta 3

După incidentele petrecute ieri în Capitală, șoferul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a mers cu biciclistul pe capota mașinii prin traficul bucureștean pentru a ajunge la Secția 20 de poliție.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore

Poliția a transmis că șoferul ce a mers cu un biciclist pe capotă pe Splaiul Independenței ieri, a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior evenimentelor petrecute joi, 6 ianuarie 2022, când un biciclist a fost agresat în București, a fost dispusă reținerea șoferului pe o perioadă de 24 de ore. Cercetările în această cauză sunt continuate de polițiștii Secției 20 , sub supravegherea Parchetului de le lângă Judecătoria Sectorului 6. Infracțiunile pentru care ar putea fi găsit vinovat șoferul sunt cea de loviri și alte violențe și cea de tulburarea ordinii și liniștii publice, după cum a transmis Poliția Capitalei.

Disputa dintre cei doi a avut loc ieri, în jurul orei 14:00, pe Splaiul Independenței. Biciclistul, ce livra mâncare, i-a atras atenția unui șofer din București că circulă neregulamentar pe pista de biciclete. Această observație l-a enervat pe șoferul care a coborât din mașină și l-a luat la bătaie pe biciclist.

Pentru a se asigura că șoferul nu fuge de la locul faptei, biciclistul s-a urcat pe capota mașinii. Șoferul a ales să pornească mașina și să meargă la secția de Poliție 20, cu biciclistul pe capotă. Secția se afla la cel puțin un kilometru distanță.