Șoferul băut și drogat care a omorât o femeie în Popești Leordeni este fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București

05 sept. 2023
468 afișări
Șoferul băut și drogat care a omorât o femeie în Popești Leordeni este fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București
Șoferul băut și drogat care a omorât o femeie în Popești Leordeni este fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București | Sursa foto colaj: Screenshot Știrile ProTV

S-a aflat cine este șoferul care s-a urcat băut și drogat la volanul mașinii și care a omorât o femeie în Popești Leordeni: Este fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

Sâmbătă, 2 septembrie, a avut loc accidentul mortal, când șoferul băut și drogat a accidentat două femei și a lovit 5 mașini parcate. Din nefericire, una dintre femei a murit chiar înainte de ziua ei, în momentul în care a ieșit la poartă să-și ia tortul.

Un fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate este șoferul care a omorât o femeie în Popești Leordeni

Este fost polițist, colonel în rezervă. Nu o să-i spun numele.

A fost șef la BCCO București, fost șef de cabinet al ministrului Dejeu (n.r. – Gavril Dejeu, ministru de Interne în perioada 1996-1999). Din informațiile mele, se pare că avea probleme cu alcoolul de mult, a fost transferat la un moment dat.

Avea probleme încă de când era activ, s-a pensionat în 2015-2016. A fost un protejat al sistemului.

Am lucrat foarte mulți ani în sistem și sunt dezamăgit. Știu cum se procedează, cum se venea cu influențe în dosarele penale. Eu făceam sesizări, plângeri, denunțuri, dar sistemul nu cecetează, a declarat, potrivit Realitatea TV, parlamentarul Dumitru Coarnă (din 2011 și până în 2020 a condus Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne).

Conform G4Media, acesta ar fi colonel în rezervă.

Poliția Județeană Ilfov a transmis că bărbatul are 59 de ani. Accidentul a avut loc sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 12:10, pe strada Unirii din localitatea Popești Leordeni.

Polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

De asemenea, șoferul autoturismului, un bărbat de 59 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, a transmis IPJ Ilfov, sâmbătă.

Cookies