Șoferița din București care a condus băută și a omorât două fete pe trotuar în cartierul Andronache, condamnată la închisoare. Decizia este definitivă

11 ian. 2023
3031 Afișari
Șoferița din București care a condus băută și a omorât două fete pe trotuar în cartierul Andronache, condamnată la închisoare. Decizia este definitivă
Șoferița din București care a condus băută și a omorât două fete pe trotuar în cartierul Andronache, condamnată la închisoare. Decizia este definitivă | Sursă foto: Captură-Antena 3 CNN

Șoferița din București care a omorât două fete într-un accident ce a avut loc în anul 2021, în cartierul Andronache a fost condamnată definitiv la închisoare. Decizia a fost luată astăzi, 11 ianuarie 2023, de către judecătorii de la Curtea de Apel.

Șoferița din București care a omorât două fete, condamnată la închisoare

În anul 2021 o șoferiță din Capitală a dat cu mașina peste două fete care și-au pierdut viața în urma acestui accident teribil. Miercuri, 11 ianuarie 2023, Curtea de Apel București a respins contestația făcută de aceasta împotriva condamnării inițiale, conform Antena 3 CNN.

Astfel că, femeia, care o omorât cele două fetițe aflate pe trotuar, va avea de ispășit o pedeapsă de patru ani și șase luni de închisoare cu executare. Decizia dată astăzi de către instanța de judecată este una definitivă.

De asemenea, pe latură civilă, judecătorii au luat decizia de a obliga firma City Insurance să plătească către șase părți civile și către familiile celor două fete care au murit în accident daune morale și materiale. Acestea se ridică la suma de peste 800.000 de euro.

Cum s-a petrecut traficul accident din 2021

Accidentul tragic s-a produs în data de 27 februarie 2021, în cartierul Andronache din Capitală. Atunci, femeia a pierdut controlul mașinii deoarece consumase băuturi alcoolice.

Șoferița a intrat cu mașina într-un stâlp și în gardul unei case lovind și cele două fetițe de se aflau pe trotuar.

Imaginile ce au fost surprinse atunci de către camerele de filmat au arătat că, odată ajunsă în intersecție, femeia a accelerat în loc să frâneze, iar mașina a intrat n plin în cele două copile.

Mai bine murea ea decât să trăiască așa cu conștiința încărcată, a declarat femeia.

Femeia ce se afla la volanul mașinii a fost audiată timp de 3 ore, iar față de ea s-a întocmit un dosar pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă. Aceasta și-a recunoscut fapta și le-a spus polițiștilor că băuse rom și că regretă cele petrecute.

Cookies