Şoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache a fost trimisă în judecată

30 apr. 2021
178 Afișari
Şoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache a fost trimisă în judecată

Şoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache a fost trimisă în judecată. Femeia, care se afla deja în narest la domiciliu, a condus beată, în luna februarie, și a accidentat mortal două fete în Sectorul 2.

Judecătoria Sectorului 2 București a anunțat că șoferiţa care a omorât două fete în cartierul Andronache a fost trimisă în judecată. Ea se află încă în arest la domiciliu şi va fi judecată pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

La audierile de după accident, ea a invocat faptul că a strănutat de mai multe ori la volan și a încurcat pedalele, ceea ce a provocat accidentul, scrie antena3.ro.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București:

„La data de 29.04.2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a dispus trimiterea în judecată a unei inculpate, cercetate sub măsura preventivă a arestului la domiciliu sub aspectul săvârșirii în concurs real a infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192 alin. 2 şi 3 Cod Penal, şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1 Cod Penal”.

Avea o îmbibaţie alcoolică de 1,25 grame/litru

”În fapt, s-a reținut că, la data de 27.02.2021, în jurul orelor 15.35, inculpata a condus autovehiculul marca Mercedes Benz GLA, pe Str. Fructelor din sectorul 2 al Municipiului București, dinspre Str. Gherghiţei către Str. Menţiunii, având o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge.Când a ajuns la intersecția cu Str. Menţiunii, a pierdut controlul asupra direcției de mers, accelerând în loc să frâneze, şi a pătruns pe trotuarul din dreptul imobilului cu nr. 176, unde a accidentat mortal o persoană vătămată în vârstă de 6 ani şi o persoană vătămată în vârstă de 20 de ani, acestea din urmă aflându-se aşezate pe bordură, a rupt stâlpul de beton de susținere a iluminatului public şi s-a oprit în gardul imobilului cu nr. 176″, menționează Parchetul.

Cookies