ȘTIRI

Șoferiță amenințată cu pistolul în trafic, în Capitală VIDEO

O femeie a sunat la 112 și a anunțat că a fost amenințată în trafic de un șofer, în Capitală, informează Rtv.net.

Acesta a coborât și a amenințat-o cu un pistol, după cei doi s-ar fi şicanat în trafic. Mai mulţi poliţişti s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua cercetări şi a încerca să-l identifice pe presupusul suspect.

„În această manevră de depăşire ar fi acroşat autovehiculul femeii care staţiona la semafor. Şoferul autovechiculului a coborât să  discute cu dânsa, ar fi devenit recalcitrant, spune dânsa că la un moment dat ar fi scos şi un pistol cu care ar fi ameninţat-o, după care ulterior s-ar fi suit în maşină şi ar fi plecat de la faţa locului”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au anunţat că au stabilit identitatea celui care ar fi săvârşit faptele reclamate. De asemenea, suspectul a fost verificat în baza de date, ocazie cu care s-a stabilit că acesta deţine legal o armă neletală.

În prezent, aceştia efectuează activităţi în vederea găsirii suspectului, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button