Şoferii, sfătuiţi să evite mai multe zone din Capitală, joi, din cauza unui marş de protest

de:
14 mai 2014
0 Afișari
Şoferii, sfătuiţi să evite mai multe zone din Capitală, joi, din cauza unui marş de protest

Brigada Rutieră anunţă că, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, la data de 15.05.2014, în intervalul orar 13.30-16.00 va avea loc un miting de protest, după cum urmează:

între orele 13.30 – 14.00 adunarea participanţilor în Parcul Gării de Nord;
între orele 14.00 – 14.30 miting de protest la Ministerul Transporturilor, pe aleea centrală din Parcul Gării de Nord;
între orele 14.30 – 15.30 marş pe banda I pe traseul Piaţa Gării de Nord – Cal. Griviţei – str. Polizu – str. Buzeşti – Piaţa Victoriei;
între orele 15.30 – 16.30 miting de protest în Piaţa Victoriei în spaţiul delimitat de bd. Aviatorilor, şos. Kiseleff şi breteaua de legătură dintre bd. Iancu de Hunedoara şi şos. Nicolae Titulescu.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule:
* să evite pe cât posibil deplasarea în zonă;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Cookies