Şoferii din Sectorul 6 riscă penalităţi de 2% pe zi dacă nu plătesc la timp locul de parcare

de:
17 ian. 2011
2 afișări
Şoferii din Sectorul 6 riscă penalităţi de 2% pe zi dacă nu plătesc la timp locul de parcare

Taxele pentru ocuparea locurilor în parcările de reşedinţă pot fi achitate la centrele de încasare a impozitelor şi taxelor locale de pe raza unde domiciliază, respectiv la Centrul Orizont din Drumul Taberei nr. 18, la Centrul Militari din Şos. Virtuţii nr. 1-3, la Centrul Giuleşti din Calea Giuleşti nr. 125 şi la Centrul din Drumul Taberei nr. 40.

Pentru achitarea contravalorii rezervării locului de parcare, şoferii au la dispoziţie mai multe modalităţi de plată respectiv direct la ghişeele centrelor de încasare impozite şi taxe ale Serviciului Public pentru Finanţe Publice Locale Sector 6,utilizând bani în numerar sau prin utilizarea cardurilor bancare la POS-uri, pe internet în sistem online, dar şi prin cele opt infochioşcuri amplasate în marile centre comerciale din sector (Plaza Romania, Cotroceni Parc, Selgros – Drumul Taberei, Cora – Lujerului, Carrefour Orhideea şi Militari, Metro şi Auchan), caz în care sunt necesare cardurile bancare.

Rezervarea locului de parcare se face pe baza documentelor personale ale şoferului. VEZI AICI CE ACTE SUNT NECESARE.

Pentru că nu avut clienţi, autorităţile au redus preţul abonamentului la un sfert anul trecut în cazul parcării cu plată din Militari, pe amplasamentul fostei autogări.

Cookies