Șoferii din Sectorul 4 își pot cumpăra blocatoare pentru locurile de parcare. PS4 pune la dispoziție echipamentele moderne

25 apr. 2023
707 afișări
Șoferii din Sectorul 4 își pot cumpăra blocatoare pentru locurile de parcare. PS4 pune la dispoziție echipamentele moderne
Șoferii din Sectorul 4 își pot cumpăra blocatoare pentru locurile de parcare. PS4 pune la dispoziție echipamentele moderne. Sursa foto: Primăria Sectorului 4

Șoferii bucureșteni au fost puși în situația în care un autoturism le-a ocupat locul de parcare, în unele cazuri, fără a lăsa un număr de telefon în parbriz. Pentru a evita astfel de întâmplări neplăcute, șoferilor din Sectorul 4 li se pun la dispoziție blocatoare pentru a le asigura tot timpul un loc liber de parcare.

Șoferii din Sectorul 4 își pot achiziționa blocatoare pentru locurile de parcare

Persoanele care dețin locuri de parcare de reședință pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 4 pot cumpăra blocatoare automate. Acestea pot fi achiziționate, spune Primăria Sectorului 4, la prețuri convenabile și pot fi rezervate în avans.

Doritorii unui astfel de dispozitiv trebuie să depună o solicitare în acest sens prin intermediul registraturii online care poate fi accesată AICI sau din aplicația „Primăria Sector 4”.

După validarea solicitării, cei interesați vor avea posibilitatea să achite o taxă de rezervare a blocatorului în valoare de 400 de lei. Taxa poate fi plătită accesând secțiunea dedicată acesteia din interfața celor peste 200 de aparate de tip SelfPay din centrele comerciale, piețele și magazinele de cartier din S4.

Atunci când se va monta aparatul, va fi achitată și diferența până la suma de 1.239,98 lei. Aceasta este tariful final al blocatorului, însemnând prețul de achiziție, montare și punere în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus.

După ce va fi achitat, va rămâne în proprietatea cumpărătorului. Blocatorul are o garanție de 49 de luni din partea furnizorului.

Dispozitivul este unul performant, având următoarele specificații:

  • este prevăzut cu o carcasă confecționată dintr-un material polimeric,
  • este întărit cu fibră de sticlă,
  • are un braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul,
  • are o motorizare electrică,
  • poate fi controlat cu telecomanda,
  • are un acumulator reîncărcabil.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial al Direcției Mobilitate Urbană Sector 4 AICI sau să apelați la numărul 021.9441.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies