ARHIVA B365

Şoferii din Sectorul 1 pot plăti amenda pe loc la poliţistul local

Decizia de a plăti pe loc amenda, direct poliţistului local, la jumătate din valoarea stabilită de lege a fost aprobată la ultima şedinţă de Consiliu Local Sector 1.

„Astfel, cetăţenii Sectorului 1 care vor fi sancţionaţi pentru parcare neregulamentară, nerespectarea indicatorului acces interzis sau pentru staţionare neregulamentară pe partea carosabilă vor putea achita jumătate din minimul amenzii direct către agentul constatator al Poliţiei Locale”, au precizat reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Sumele încasate de agenţii Poliţiei Locale constituie venituri la bugetul local şi se depun la casieriile Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1.

În prezent, amenzile se achită la CEC Bank sau la casieriile autorităţilor administraţiilor locale. Amenda trebuie achitată în termen de 15 zile de la comunicare, în caz contrar trecându-se la executarea silită.

Citeşte şi Va ploua cu amenzi pe capul bucureştenilor. Poliţia Locală a căpătat noi drepturi. Vezi pentru ce poţi sţ îţi iei amendă de la poliţiştii locali.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button