ÎN BUCUREȘTI

Șoferi prinși băuți sau drogați în București noaptea trecută. S-a lăsat cu dosare penale în urma raziei

Șoferi prinși băuți sau drogați în București. Polițiștii Brigăzii Rutiere din Capitală au efectuat razii pe tot parcursul nopții trecute.

Câțiva șoferi prinși băuți sau drogați în București s-au ales cu dosar penal noaptea trecută în urma unei razii a Poliției Rutiere.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani circula cu mașină pe o stradă din Sectorul 2, iar drogtestul a arătat că s-a urcat drogat la volan. Acestuia i s-a suspendat permisul de conducere și se va alege cu un dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Un alt bărbat în vârstă de 34 de ani, pe care polițiștii l-au testat cu acooltest, avea o alcolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-a fost suspendat permis de conducere pentru 90 de zile și trebuie să plătească o amendă în valoare de aproximativ 1300 lei,informează RealitateaPlus.

„Conform calendarului ROADPOL, se desfasoara actiunea Alcohol & Drugs, in acest context, politistii Bigăzii Rutiere actioneaza in mai multe zone din Bucuresti, in scopul reducerii riscului rutier in randul participantilor la trafic conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a substantelor psihoactive favorizeaza implicarea in accidente de circulatie cu consecinte extrem de grave, asadar, recomandam tuturor conducatorilor auto sa nu conduca sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive deoarece se pun in pericol atat pe ei cat si pe ceilalti participanti la trafic, capacitatea de concentrare si reflexele le sunt afectate”, a declarat inspector principal de Poliție – Claudiu Costea.

Brigada Rutieră anunţă restricții de circulație în zona Arenei Naționale pentru meciul Ucraina-Austria de la EURO 2020, care se va disputa pe 21 iunie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button