Șofer prins de polițiști din București, după ce a mărit viteza în trafic. Bărbatul a fost oprit și, ulterior verificărilor, i-au fost găsite substanțe interzise în mașină

11 aug. 2023
252 afișări
Șofer prins de polițiști din București, după ce a mărit viteza în trafic. Bărbatul a fost oprit și, ulterior verificărilor, i-au fost găsite substanțe interzise în mașină
Șofer prins de polițiști din București, după ce a mărit viteza în trafic. Bărbatul a fost oprit și, ulterior verificărilor, i-au fost găsite substanțe interzise în mașină. Sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Polițiștii din Capitală au găsit droguri în mașina unui tânăr de 26 de ani. Când a văzut mașina de poliție, tânărul a mărit brusc viteza.

În vehicul au fost găsite mai multe pliculețe cu substanțe interzise

Joi, 10 august 2023, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție din București au observat în trafic o mașină ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 2, condusă de un șofer care, în momentul în care a văzut echipajul de poliție, a mărit brusc viteza de deplasare, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Polițiștii, văzând acest lucru, au oprit mașina și au făcut verificări. În urma controalelor efectuate, au fost identificați doi bărbați, unul în vârstă de 26 și celălalt în vârstă de 33 de ani.

Ambii bărbați au manifestat un comportament agitat și, astfel, a fost efectuat un control corporal asupra lor, după care au fost verificate mașina și bagajul tânărului de 26 de ani.

Întrucât cei doi manifestau un comportament agitat, a fost efectuat un control corporal asupra lor, al autoturismului și al bagajului pe care îl avea tânărul de 26 de ani” se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în ghiozdanul bărbatului 18 plicuri de tip zip, de diferite dimensiuni și culori, despre care există suspiciunea că ar conține substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Mai mult decât atât, bagajul mai conținea și o altă substanță, susceptibilă a fi interzisă de lege, precum și mai multe sume, în lei și valută, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Potrivit Poliției Capitalei, cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București:

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, cazul fiind preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies