ARHIVA B365

Şofer prins circulând cu 208 km/h pe Autostrada Soarelui

Luni, poliţiştii rutieri, aflaţi în misiune pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, au depistat în trafic un bărbat care conducea cu viteza de 208 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 877,5 lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

La data de 2 martie a.c., poliţiştii Biroului de Poliție Autostrada Bucureşti – Constanţa au depistat un bărbat care conducea cu viteză excesivă.

Astfel, în jurul orei 12.30, în zona km. 96 al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa , un bărbat, de 32 de ani, din Constanţa, a fost înregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers Bucureşti spre Constanţa, conducând cu viteza de 208 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 877,5 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

„Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice”, potrivit poliţiştilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button