ARHIVA B365

Carambol cu nouă maşini avariate şi focuri de armă VIDEO

Redăm în continuare comunicatul Poliţiei Rutiere, remis redacţiei B365.ro, despre evenimentel de duminică dimineaţă:

„Un conducător auto, în vârstă de 42 de ani, din Giurgiu, a condus un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Spania pe Calea Rahovei dinspre şos. Alexandriei către bd. Regina Maria. Când a ajuns la intersecţia cu str. Vasile Croitoru, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat trei autovehicule care se aflau staţionate.

După producerea accidentului conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea către Pod Şerban Vodă până în Piaţa Unirii.

În Piaţa Unirii, un echipaj de poliţie rutieră a observat faptul că autoturismului îi lipsea plăcuţa de înmatriculare din faţă şi prezenta urme de avarii, motiv pentru care i-au făcut semnal de oprire, însă şoferul şi-a continuat deplasarea pe bd. I.C. Brătianu, pe sensul opus de circulaţie către Piaţa Romană.

În momentul pătrunderii pe bd. I.C. Brătianu autoturismul a acroşat patru autovehicule la intersecţia bd. I.C. Brătianu cu str. Halelor.

Conducătorul auto s-a deplasat în continuare pe bd. I.C. Brătianu, Piaţa Universităţii, bd. N. Bălcescu, str. Dem. I. Dobrescu, a virat dreapta pe Calea Victoriei, fără a respecta semnificaţia indicatorului „Accesul interzis”.

Ajungând pe Calea Victoriei, autoturismul urmărit a acroşat două autoturisme care circulau regulamentar dinspre Piaţa Victoriei către bd. Regina Elisabeta.

Întrucât echipajele aflate în urmărire au constatat că şoferul refuză să oprească, au fost executate 5 focuri de armă regulamentar, două focuri de armă în plan vertical şi trei focuri de armă asupra anvelopelor din spate ale autovehiculului.

Când a ajuns la intersecţia cu bd. Dacia, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, având anvelopele spate decompresate, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de susţinere a unui panou publicitar.

Agenţii de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere prezenţi la faţa locului au procedat la imobilizarea conducătorului auto, identificarea şi transportarea acestuia la spital.

A fost testat la faţa locului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa substanţelor stupefiante.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a rămas internat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere cu intenţie, încadrarea faptei urmând să se facă şi în funcţie de rezultatul analizelor I.N.M.L.

Autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.”


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button