Șofer din București: „S-a mutat Therme pe Drumul Între Tarlale”. Ploaia din weekend scoate la iveală probleme vechi

25 nov. 2023
6691 Afișari
Șofer din București: „S-a mutat Therme pe Drumul Între Tarlale”. Ploaia din weekend scoate la iveală probleme vechi
Șofer din București: „S-a mutat Therme pe Drumul Între Tarlale”. Ploaia din weekend scoate la iveală probleme vechi. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Soare A.

Un șofer din București a ținut să-i anunțe pe ceilalți conducători auto că „S-a mutat Therme pe Drumul Între Tarlale”. Ploaia din Capitală nu pare că vrea să se oprească, iar o problemă veche iese la iveală: drumuri care se inundă atunci când plouă mai mult.

„S-a mutat Therme pe Drumul Între Tarlale”, anunță un șofer din București

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a fost surprins când a văzut că pe Drumul Între Tarlale sunt valuri și a ținut să-i anunțe pe ceilalți șoferi, prin intermediul unei postări pe Facebook, că Therme s-a mutat aici, în Sectorul 3:

S-a mutat Therme pe Drumul Între Tarlale, a transmis, ironic, Soare A. pe grupul „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Mesajul a fost publicat sâmbătă, 25 noiembrie, la ora 12:08, iar postarea a strâns peste 200 de reacții și internauții au preferat să facă haz de necaz, lăsând mai multe comentarii:

  • „E Therme pentru mașini!”, spune Eduard D.
  • „S-a mutat în toată capitala!”, anunță Ciprian R.
  • „Biletul ,biletul cât este?”, întreabă Dobre C.
  • „Te aștept cu aripioarele și colacul”, spune Silviu V.
  • „Daca intri, stai toata ziua?”, întreabă Vasy A.

Alți șoferi spun că Drumul Între Tarlale se indundă de fiecare dată când în București plouă mai mult și îi roagă pe reprezentanții Apa Nova, Primăriei Sectorului 3 și Primăriei Capitalei să rezolve situația.

Tot sâmbătă, 25 noiembrie, un alt membru al comunității a anunțat la ora 11:38 că DNCB (Centura Capitalei) este inundată între Jilava și Berceni:

Sursa foto: captură video Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Timmy M.
Sursa foto: captură video Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Timmy M.

La noapte ninge în Capitală

ANM a actualizat prognoza meteo specială pentru București și ne anunță că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o să avem parte de prima zăpadă din acest sezon.

Astfel, în intervalul 25 noiembrie, ora 10:00 – 26 noiembrie, ora 08:00, vremea din Capitală se va răci accentuat. Cerul va fi acoperit și pe tot parcursul intervalului vor fi precipitații, sub formă de ploaie, iar noaptea o să avem parte de lapoviță și ninsoare.

Se vor acumula cantități de apă însemnate, de 30 – 40 l/mp. Pe parcursul nopții se va depune un strat de zăpadă, neuniform, de 5 – 10 cm. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului (cu rafale în general de 40…50 km/h). Temperatura maximă din București va fi de 6 – 7 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

Te-ar mai putea interesa și: FOTO | Până la prima ninsoare din București, iată Marea Ninsoare din oraș de acum 50 de ani. Cu troleibuze și tramvaie care înoată prin nămeți și cu bucureșteni zgribuliți

Cookies