Șofer din București, reținut după ce a lovit o tânără de 16 ani. Accidentul a avut loc pe Calea Griviței, iar bărbatul a fugit de la fața locului

16 mart. 2023
380 afișări
Șofer din București, reținut după ce a lovit o tânără de 16 ani. Accidentul a avut loc pe Calea Griviței, iar bărbatul a fugit de la fața locului
Șofer din București, reținut după ce a lovit o tânără de 16 ani. Accidentul a avut loc pe Calea Griviței, iar bărbatul a fugit de la fața locului | Sursă foto: Inquam Photos/Cornel Putan

O tânără de 16 ani din București a fost lovită de o mașină pe Calea Griviței. Adolescenta se angajase în traversare când a avut loc accidentul. Cel care se afla la volanul vehiculului a fugit de la locul unde a avut loc accidentul.

Tânără de 16 ani, lovită de mașină pe Calea Griviței

Accidentul a avut loc miercuri dimineață, după cum transmit reprezentații Brigăzii Rutiere București, conform Antena 3 CNN. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 07:15, printr-un apel la 112, despre evenimentul rutier produs în Sectorul 1 al Capitalei.

O tânără de 16 ani a fost lovită de mașină pe Calea Griviței, în dreptul imobilului numărul 401, în timp ce traversa strada. După producerea accidentului, șoferul și-a continuat drumul, fără să anunțe autorităților.

„După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului. În urma evenimentului a rezultat rănirea unei persoane de sex femeiesc, în vârstă de 16 ani, a anunțat Brigada Rutieră.

Fata a suferit răni grave și a fost necesară transportarea acesteia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost identificat și arestat preventiv

În urma verificărilor ce au fost făcute de agenții din cadrul Brigăzii Rutiere, Serviciul Accidente Rutiere, Biroul Accidente cu Autori Necunoscuți și Biroul Criminalistic, șoferul a fost identificat la scurt timp. Acesta este un bărbat în vârsta de 32 de ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost unul negativ. Șoferul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii următoarei infracțiuni:

  • Părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergea urmelor acestuia.

În baza probelor ce au fost administrate în cauză, polițiștii au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 24 de ore față de șofer. Acesta urmează să fie prezentat în fața magistraților, cu o propunere legală.

Cookies