Șofer din București, amenințat în trafic de doi bărbați. Agresorii se află acum sub control judiciar

07 oct. 2022
582 Afișari
Șofer din București, amenințat în trafic de doi bărbați. Agresorii se află acum sub control judiciar
Șofer din București, amenințat în trafic de doi bărbați. Agresorii se află acum sub control judiciar / Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Scandal în traficul din Capitală. Doi bărbați, supărați în urma unor șicanări din trafic, au amenințat cu obiecte contondente un alt șofer din București. Întâmplarea a avut loc pe o stradă din Sectorul 4.

Șofer din București, amenințat în trafic de doi bărbați

Polițiștii din Capitală a pus în aplicare joi, 6 octombrie 2022, două mandate de aducere emise pe numele a doi bărbați din București. Cei doi, în vârsta de 19, respectiv 43 de ani, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Cercetările în această cauză au fost începute în data de 22 septembrie 2022. Polițiștii au fost sesizați de un bărbat că în aceeași zi, în urma unei neînțelegeri în trafic, doi șoferi au coborât din mașină și au început să înjure și să îl amenințe, conform Știripesurse.ro.

Cei doi agresori au fost duși la audieri

Conform probelor ce au fost scoase la iveală în urma cercetărilor, s-a stabilit că în timp ce se aflau într-o intersecție din Sectorul 4 cei doi presupuși agresori au amenințat persoana vătămată. În acest scop au fost folosite diferite obiecte contondente.

Joi, 6 octombrie 2022, cei doi bărbați au fost prinși și duși la audieri.

De asemenea, polițiștii au efectuat percheziții ale autovehiculelor pe care cei doi suspecți le conduc. În urma acestora au fost găsite și ridicate mai multe probe.

Cei doi bărbați suspectați de comiterea fapte, au fost reținuți de către polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, instanța a decis controlul judiciar.

Cookies