ARHIVA B365

Şofer de taxi, tâlhărit în propria maşină, pe o stradă din Bucureşti

În jurul orei 04.30, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, şofer de taxi, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, în timp ce se afla staţionat cu autoturismul pe o stradă din Sectorul 6.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, în timp ce partea vătămată se afla în autoturism, în interior au pătruns doi tineri care, prin folosirea violenţei fizice au reuşit să-i sustragă telefonul mobil, după care au părăsit imediat locul faptei.

La scurt timp de la sesizarea comiterii infracţiunii, în urma activităţilor desfăşurate, s-a reuşit identificarea bănuiţilor într-un parc din apropiere, aceştia fiind prinşi şi conduşi la sediul Secţiei 21 Poliţie pentru verificări.

Totodată, a fost găsit abandonat telefonul mobil al părţii vătămate, în zona unde cei doi bănuiţi, cu vârste de 18, respectiv 30 de ani, au fost prinşi. Astfel, prejudiciul fiind astfel recuperat în totalitate.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cei doi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button