Șofer de autobuz, prins băut la volan în această dimineață la intrare în București. E razie pe străzile Capitalei

22 aug. 2022
2802 Afișari
Șofer de autobuz, prins băut la volan în această dimineață la intrare în București. E razie pe străzile Capitalei
Razie în București | Inquam Photos / Octav Ganea

Polițiștii de la rutieră au început ziua cu o razie de amploare pe străzile din București. Şoferii de autobuze și microbuze de transport persoane din Capitală sunt verificaţi.

Poliţiştii de la rutieră și toate echipajele de la secţiile de poliţie au ieşit pe străzile din Capitală, unde verifică şoferii de autobuze dacă au băut sau dacă au consumat substanţe interzise înainte de a se urca la volan, scrie Antena3.

Până acum, au fost prinşi mai mulţi şoferi care nu aveau actele în regulă, dar şi un bărbat care s-a urcat la volan, după ce a consumat băuturi alcoolice. L-au depistat la  intrarea în Bucureşti, iar rezultatul etilotestului a fost surprinzător, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliția Capitalei:

În această dimineaţă, Poliţia Română, a organizat o acţiune de verificare a legalităţii activităţii de transport de persoane. Până acum, a fost depistat un conducător auto ce desfăşura activiate de transport persoane, fără a avea documentele necesare. De asemenea, la un alt punct, unde este organizată o acţiune similară, la intrare în Muncipiul Bucureşti,  a fost depistat un conducător auto, având o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toate aceste activităţi se vor desfăşura pe perioada întregii zile, la nivel naţional.

Șoferul de autobuz care conducea băut a fost amendat 1.305 lei pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și, ca măsură complementară, polițiștii au decis să-i suspende permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

Cookies