SocialXChange, model de bună practică la nivel european

de:
30 iun. 2015
0 Afișari
SocialXChange, model de bună practică la nivel european

Proiectul SocialXchange a fost nominalizat printre cele 64 de proiecte care vor primi certificatul de „Bune Practici” dintre cele 266 de aplicaţii eligibile înscrise în competiţia Premiilor Sectorului Public, anunță Primăria Sectprului 6 într-un comunicat de presă.

În luna septembrie un juriu internaţional va lua decizia finală în privinţa câştigătorilor, iar premiile vor fi acordate în cadrul ceremoniei de decernare ce va avea loc în 17-18 noiembrie 2015 la Maastricht, Olanda.

Prima ediţie a Premiilor Sectorului Public a avut loc în data de 14 martie 2007 la Berlin şi a fost organizată de Fundaţia Bertelsmann împreună cu Grupul European al Administraţiei Publice (EGPA) şi Universitatea de Ştiinţe Administrative din Speyer (în parteneriat cu Germania, Austria şi Elveţia). Obiectivul acestei iniţiative a fost motivarea agenţiilor administrative din Europa de a învăţa din cele mai bune practici ale altora şi de a moderniza fundamental metodele şi structurile lor.

Proiectul SocialXChange a fost, de asemenea, selectat pentru bună practică pe pilonul „Responsabilitatea societală” în cadrul celei de-a VIII-a ediţie a Conferinţei Europene a Calităţii.

Evenimentul este organizat de Preşedinţia luxemburgheză a Uniunii Europene prin Ministerul Funcţiei Publice şi Reformei Administrative, Reţeaua Europeană a Administraţiei Publice (EUPAN) şi Institutul European de Administraţie Publică (EIPA) şi va avea loc în luna octombrie la Luxemburg.

Cookies