LA MINE-N CARTIER

ŞOCANT! Colindător împuşcat în Capitală. Purta blană de urs

Un bărbat care făcea parte dintr-o trupă de colindători sosită în Bucureşti din Botoşani ar fi fost împuşcat în această dimineaţă în Capitală, conform relatărilor echipajului de pe ambulanţa care a răspuns, în această dimineaţă, la apelul de urgenţă 112.

Potrivit Antena 3, se pare că locatarul unui bloc a fost deranjat de zgomotul produs de aceştia şi a tras asupra unuia dintre colindători, cel care purta blana de urs.

ncidentul a fost confirmat pentru gândul de Diana Sarca, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Capitalei, care a declarat că rana ar putea proveni de la proiectilul unei arme cu glonţ de cauciuc, după relatările echipajului de pe ambulanţă.

Conform declaraţiilor pe care le-a dat poliţiştilor, colindătorul, rănit superficial, a simţit o furnicătură la gleznă şi apoi a observat că sângerează uşor. Echipajul de pe ambulanţă i-a acoperit rana cu un plasture, fiind vorba de o leziune superficială.

Incidentul s-a produs pe bulevardul Libertăţii, iar poliţiştii secţiei 17 fac cercetări în legătură cu ce s-a întâmplat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button