BAZAR

Botezatu îşi povesteşte drama vieţii de după gratii la lansarea unui audiobook

De 8 Martie, fanele designerului Cătălin Botezatu pot avea şansa să îi audă vocea unuia dintre cei mai doriţi burlaci din România depănând povestea unui episod dramatic din viaţa lui. Doamnele şi domnişoarele vor avea ocazia, la lansarea audiobook-ului ”Trei vieţi.Pedeapsa” să îl audă pe Botezatu confesându-se chiar de Ziua Femeii. Creatorul le va povesti  fanelor sale, care vor fi prezente la eveniment, drama pe care a trăit-o după gratii.

Înainte de marea lansare a audiobook-ului „Trei vieţi. Pedeapsa”, Cătălin Botezatu şi actorul Gabriel Duţu au înregistrat timp de trei zile şi trei nopţi în studio pentru audiobook, potrivit Cancan.ro.

Doamnele şi domnişoarele trebuie să se aşeze din timp la rând pentru că audiobook-ul a fost lansat în ediţie limitată, fiind disponibile doar 3.00o de exemplare.

Creatorul de modă va fi prezent, pe 8 Martie, începând cu ora 18.00, în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City, pentru lansarea audiobook-ului ”Trei vieti.Pedeapsa” în lectură proprie şi va oferi autografe tuturor fanelor.

Drama unui designer de lux

“Trei vieţi. Pedeapsa” este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viaţa lui Catalin Botezatu. Cartea este prima biografie autorizată a celebrului creator de modă, scrisă de jurnalista Monica Vlad.

Romanul evidenţiază experienţa cruntă a închisorii, perioada cea mai neagră din viaţa designerului, şi prezintă o lume dură în care unui bărbat rafinat, care a trăit până atunci în lux, îi este aproape imposibil să se adapteze. În 1996, Botezatu a fost încarcerat la Cremona, într-o închisoare de maximă securitate, fiind acuzat în ţară de bancrută frauduloasă.

După luni întregi în care şi-a căutat asociatul prin lume pentru a-l convinge să revină în România ca să îşi rezolve problemele cu cămătarii şi legea, dupa ce este ţinut captiv în Danemarca, se predă carabinierilor, în speranţa că aceasta era şansa lui de a ajunge în România. Cum extrădarea lui s-a lăsat aşteptată, designerul a fost obligat să se adapteze într-un mediu nociv, care i-a măcinat sănătatea fizică şi psihica.

Cartea conţine şi scrisorile pe care Botezatu i le-a trimis mamei lui şi aduce astfel în prim-plan o altă faţă a creatorului de modă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button