Șobolanul cascador din Militari. Ratatouille a sărit pe capota omului la intersecție, în București

07 sept. 2022
6686 Afișari
Șobolanul cascador din Militari. Ratatouille a sărit pe capota omului la intersecție, în București
Șobolanul cascador din Militari. Ratatouille a sărit pe capota omului la intersecție, în București. Sursa foto: Captură/ TikTok/ Alexandru Florescu

Un șofer din București a încremenit când, în trafic, i-a apărut un șobolan pe capota mașinii. Pasagera aflată în dreapta a filmat momentul.

Șobolanul cascador din Militari

Incidentul a avut loc în cartierul Militari din București. Rozătoarea și-a făcut apariția pe capota mașinii chiar în momentul în care șoferul conducea.

Atât șoferul, cât și pasagera s-au speriat și au încercat să înlăture șobolanul de pe mașina lor pornind ștergătoarele.

Pasagera din dreapta a filmat incidentul, iar imaginile au devenit virale pe TikTok. În două zile, filmulețul a strâns 48.7 K de reacții, peste 500 de comentarii și 10.9 K distribuiri.

Mai jos, videoclipul integral. Vă avertizăm că există limbaj licențios.

@alexandruflorescu Ratatouille de Militari #fy #fyp #fypシ #fypage ♬ sunet original – Alexandru Florescu

În Capitală este plin de șobolani. Zeci de rozătoare și-au făcuit cuib în zona Gării de Nord. Bucureștenii se plâng pe rețelele de socializare de această problemă și le cer autorităților să acționeze urgent.

Potrivit informațiilor transmise de medici, șobolanii pot transmite şi boli, iar resturile de mâncare lăsate de oameni îi atrage și mai tare și îi ajută să se înmulțească.

Ultima acțiune a Primăriei Capitalei

La data de 5 septembrie 2022, Compania Municipală Eco Igienizare București a anunțat că va demara al treilea tratament de deratizare (combatere șobolani) pe spațiile deschise din domeniul public și privat al Primăriei Municipiului București, respectiv în parcuri, spații verzi, Grădina Zoologică, etc).

Pentru tratamentele de deratizare pe spațiile exterioare echipele CMEIB folosesc produsul raticid RACUMIN PASTE, care este amplasat în stații de intoxicare din PVC.

„Pentru sesizări și reclamații, Compania Municipală Eco Igienizare București poate fi contactată 24/24h la numărul de telefon 0752.041.898 sau prin email la sesizari@cmeib.ro”, anunță Compania Municipală Eco Igienizare București într-o postare pe Facebook.

Cookies