Știri București

Șobolani în raft la Mega Image în București. Reacția companiei

Șobolani în raft la Mega Image în București. După ce fostul consilier municipal Tudor Tim Ionescu a postat, miercuri, pe Facebook, o fotografie despre care susține că este realizată la un Mega Image din Capitală, și în care apar doi șobolani într-un raft, Mega Image își cere scuze clienților.

În poza de pe Facebook, apar șobolani în raft la Mega Image în București, chiar în Sectorul 1. Tudor Tim Ionescu susține că poza a fost făcută pe 15 iunie.

„Mega Image 1 Mai București, Sectorul 1, 15 iunie 2021  Covrigi și șobolani, meniul cetățenilor din #Sector1.  Poftă bună!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Tudor Tim Ionescu.

Ce spune Mega Image

Mega Image anunță că va închide magazinul și că va acționa cu un tratament de eradicare mai puternic.

“Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi,  ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic”, au precizat reprezentanții Mega Image la solicitarea Gândul.ro.

Reprezentanții companiei mai spun că vor monitoriza toate magazinele.

„Spatiul din magazine este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratamet pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară. Analizăm și soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță.  Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel”, au mai  precizat reprezentanții Mega Image.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button