VREMEA

Soare și cald la București – Vremea pe trei zile

Miercuri, în Capitală în continuare va fi mai cald decât ar fi normal la acestă dată. În condiţii de ceaţă matinală şi cer variabil, temperatura va urca de la 0-2 grade dimineaţă, până în jur de 14 grade la amiază… aşadar încă o zi frumoasă, cu mult soare.

În Capitală, vremea va fi joi în continuare mult mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii februarie. Maxima va fi mai mare decât miercuri: 17-18 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare.

Vineri vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal în această perioadă din an, chiar deosebit de caldă local în vestul şi centrul ţării şi în zona de munte. Cerul va avea înnorări şi pe arii restrânse va burniţa sau va ploua slab. 

Şi în Capitală vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru data de 21 februarie, deşi valorile termice diurne vor scădea faţă de joi. Cerul va fi mai mult noros şi trecător va burniţa. Vântul va sufla în general moderat, urmând să scadă în intensitate spre seară. 4 grade vor fi dimineaţă şi în jur de 11 la amiază.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button