Soacra ministrului Daniel Constantin, anchetată de DNA pentru luare de mită

de:
25 mart. 2014
5 Afișari
Soacra ministrului Daniel Constantin, anchetată de DNA pentru luare de mită

Maria Pop, angajată în cadrul Direcţiei Finanţelor Argeş, este cercetată pentru luare de mită. Ancheta e în desfăşurare de 6 luni, iar mai mulţi colegi ai femeii au fost deja audiaţi.

„Este vorba de o anchetă în desfășurare DNA Piteşti. O anchetă care o vizează pe doamna Maria Pop. Ea este angajată a Finanțelor Publice în cadrul Departamentului de Control Persoane Fizice și este soacra ministrului Daniel Constantin”, spune Camelia Bădulescu, director general „Ancheta”.

Ancheta, conform jurnaliştilor din Argeş, a început în urma cu 6 luni.

„În esență este vorba de un control pe care doamna Maria Pop, împreună cu un coleg, trebuia să îl desfășoare la o persoană fizică autorizată din sudul județului cu activități pe agricultură, control care conform surselor noastre nu ar mai fi avut niciodată loc, în schimb ar fi avut loc o întâlnire cu doamna Maria Pop și reprezentantul legal al respectivului PFA, undeva în Pitești, întâlnire care a fost monitorizată”, a continuat Bădulescu.

Mai mulţi funcţionari, colegi cu soacra ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, au fost deja audiaţi în acest dosar.

Cookies