ARHIVA B365

Soția lui Hurezeanu, milionară dintr-o afacere cu cosmetice

Piaţa dermatocosmeticelor, povesteşte ea, este în permanentă creştere peste tot în lume pentru că „tot mai mulţi clienţi vor să cumpere produse sigure, care nu produc alergii”. Ea crede că incidenţa alergiilor va continua să crească, motiv pentru care se declară foarte optimistă în ce priveşte evoluţia viitoare a afacerii, scrie businessmagazin.ro.

Pentru anul în curs se aşteaptă la un avans de circa 20% faţă de nivelul vânzărilor înregistrate anul trecut.

În 2012 Ivatherm a vândut în jur de 200.000 de produse, iar Hurezeanu spune că sunt deja clienţi fideli mărcii care se întorc în farmacii pentru acelaşi produs. Anual lansează 4-5 produse noi, segmentul de profil fiind foarte dinamic.

Marca pe care a construit-o, plecând de la calităţile apei termale de la Herculane, este singura afacere românească de profil în ciuda faptului că sunt şi alte companii care s-au dezvoltat şi menţinut în domeniul cosmetic. Ţinta companiei este ca anul acesta exporturile să aibă un aport de 10% la cifra de afaceri. De formaţie profesională medic, Rucsandra Hurezeanu a pornit afacerea Ivatherm în 2005, după experienţa unui MBA în marketing în Franţa şi un stagiu în cadrul companiei producătoare de medicamente Servier.

Inspiraţia sa a fost stimulată de proprietăţile apei termale de la Herculane. A concesionat în 2005 un izvor – Hercules 1, singurul izvor termosalin; este îmbuteliată şi transportată, cam o dată pe lună sau la două luni, la două fabrici din Franţa. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button