Snatt & Vix @ The Mission Dance Weekend

de:
30 iul. 2011
0 Afișari
Snatt & Vix @ The Mission Dance Weekend

Snatt & Vix formeaza duo-ul autohton de succes, care a avut o mare contributie de-a lungul anilor in cresterea bunei reputatii a unui gen muzical inaltator, pe scena locala si internationala a EDM-ului. Contributia consta in crearea beat-urilor unice de trance, destul de puternice pentru a induce ascultatorului senzatii de neuitat.

Din anul 2008 au inceput sa organizeze si sa promoveze o serie de petreceri, prin care si-au consolidat brand-ul TrancENDancE aducand DJ-i de talie mondiala in Romania. Printre acestia sunt: Roger Shah, Richard Durand, First State, Markus Schulz, Stoneface & Terminal si multi altii.

Alti pasi importanti in evolutia carierei lor muzicale au fost parcursi in 2010, cand Snatt & Vix au pus muzica la Arenele Romane, timp de 4 ore, in fata a mai mult de 5000 de oameni, in introducerea lui Paul van Dyk. De asemenea show-ul de la Navodari, introducandu-l pe Tiesto, a fost unul in care au reusit sa creeze o atmosfera incendiara pentru 10.000 de oameni, cu un set de peste 5 ore.

Seturile duo-ului sunt marcate de o combinatie exploziva de progressive house si progressive trance, care include linii vocale, beat-uri tech, satisfacand orice preferinta si asteptare muzicala.

2010 a adus o alta cotitura in cariera lor, marcand-le debutul ca producatori si aducandu-i sub aripa Armada Music [AVA Recordings]. Primele lor creatii, „Winter of Love”, „Replay Girl” si „Disco Terra” sunt colaborari cu baietii de la „Moonpax”. Au primit sprijin din partea lui Markus Schulz [GDJB], Armin van Buuren [ASOT], Andy Moor [Moor Music Podcast] si multi alti DJ-i cunoscuti. Astfel au fost mai motivati in a-si urmari scopul si au lansat in acelasi an „Sunride”, colaborand cu producatorul rus In Progress.

Alexandra Badoi a lansat muzica de ceva ani sub aliasul ADA. A participat la semifinala nationala a concursului Eurovision 2007, unde a cantat o melodie proprie, iar in 2009 a aparut pe scena Liberty Parade cu melodia “Summer Of Love”.

The Mission a adus publicului cei mai buni artisti internationali, fie acestia DJ, producatori, band-uri sau live acts. Pe parcursul a celor 11 ani de activitate, The Mission a luminat scena muzicala din Romania aducand nume faimoase precum: Underworld, The Chemical Brothers live, Gorillaz Sound System live, Basement Jaxx live, Groove Armada si multi altii.

Bilete:

Pre-sale – online www.bilete.ro

● 50 lei / 12€ – Day 1

● 50 lei / 12€ – Day 2

● 80 lei / 20€ – Package Day 1 & Day 2

At the door:

● 80 lei / 20€ – Day 1

● 80 lei / 20€ – Day 2

VIP Area

● 100 lei / 25€ – Day 1

● 100 lei / 25€ – Day 2

Cookies