Snatt & Vix @ Selectro

de:
03 apr. 2012
0 Afișari
Snatt & Vix @ Selectro

Selectro cu greutate fix inainte de cele cateva zile libere de primavara pe care le asteptam cu totii.

Miercuri, pe 11 aprilie lucrurile devin cat se poate de serioase in Expirat. Ne petrecem noaptea laturi de DJ-ii romani care au mixat pe aceeasi scena cu mai multi headlineri Trance decat oricine – Snatt & Vix. De support se vor ocupa Eko si Marika.

Nu putem discuta despre scena Trance din Romania fara sa ii includem si pe Snatt & Vix in ecuatie. Dragos si Bogdan sunt responsabili de aparitia primei comunitati Trance din tara: www.trancendance.ro, respectiv de managementul label-urilor Ask4Records si Cool Vibes Records, case de discuri cu piese lansate la nivel international. Au mixat impreuna prima oara pe o scena mare in 2009 alaturi de Chicane. De atunci au adaugat la palmares prezente la pupitru cu nume legendare ca: Paul Van Dyk, Tiesto, Above & Beyond, Armin Van Buuren, Sander Van Doorn, Richard Durant, Ferry Corsten, Dash Berlin sau Markus Schulz. Sunt responsabili pentru emisiunea TrancENDancE ArenA – la Vibe FM si nu in ultimul rand, si-au pus semnatura pe productii care au facut la propiu inconjurul lumii prin label-uri ca Armada sau High Contrast.

„Stilul lor muzical este unul foarte versatil, asa ca in seturile lor veti puteti asculta de la progressive House pana la progressive Trance, de la piese Trance mai agresive sau piese cu sau fara vocal, la piese cu beat-uri ce duc spre tech, dar si melodii uplifting la un tempo ridicat.”

www.snattandvix.com

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Intrare: 10 lei – un shot Selectro inclus

Cookies