COOL CITY

Snap! @ Valentine’s Extravaganza

Pe data de 14 februarie, cunoscută deja ca Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiţilor, The Silver Church Club va fi un motiv excelent de a-ţi petrece o seară minunată nu atât alături de perechea ta, dar şi de cei mai buni prieteni. Un concept nou, extravagant, în care spiritul e lăsat să zboare liber, probabil şi alături de acrobaţii noştri ce deja îşi pregătesc un număr special pentru acea ocazie, cu un soundtrack care să se muleze perfect cu starea ta, neapărat muzica noastră bună, iar în plus, vom avea nişte invitaţi mai mult decât celebri. Deja le ştim hit-urile, dar nu ne vom opri doar la gândul că îi ascultăm doar la radio sau televizor. Aşa că îi vom vedea live, acolo unde le stă cel mai bine, adică pe scena The Silver Church, în cadrul petrecerii Valentine’s Extravaganza! Ladies and gentlemen: Snap!

Snap! s-a înfiinţat în 1989 la iniţiativa producătorilor germani Michael Münzing şi Luca Anzilotti. . Primul mare succes este “The Power”. Au continuat cu alte hit-uri internaţionale precum „Oops Up“, „Cult of Snap“, „Mary Had A Little Boy“, „The Color Of Love“ şi „Rhythm Is A Dancer“ care au devenit cele mai bine vândute melodii în Marea Britanie în 1992. Tot în ’92, Snap! cântă în deschiderea concertului susţinut de Michael Jackson la Bucureşti.

Au urmat alte hit-uri ca „Exterminate“ şi „Do You See The Light? (Looking For)“, înregistrate într-o nouă formulă. În 2003, Snap! a revenit în topurile internaţionale ale muzicii pop, club şi dance, cu melodia „Rhythm Is A Dancer 2003“. Un nou album Snap! este deja în producţie şi pe drumul de a cuceri iarăşi întreaga lume.

Preţ bilet: 49 lei (regular) / 79 lei (VIP – cu locuri rezervate la masă).

Biletele, în număr limitat (pentru că dorim ca în felul acesta publicul să se simtă cât mai confortabil la concert) se pot achiziţiona atât din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) cât şi în seara evenimentului, de la intrarea în club.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button