Smulgeau lănţişoare de la gâtul bucureştenilor, dar au fost prinşi de poliţişti

de:
21 iun. 2013
0 Afișari
Smulgeau lănţişoare de la gâtul bucureştenilor, dar au fost prinşi de poliţişti

Extinzând cercetările asupra unuia dintre cei doi suspecţi, un bărbat de 37 de ani, judiciariştii bucureşteni ai Secţiei 4 Poliţie au constatat faptul că, acesta, în ziua de 18 iunie, ar fi smuls de la gâtul părţii vătămate un lănţişor, în timp ce se afla într-o staţie de transport în comun din sectorul 1 al Capitalei.

Bărbatul este cercetat, de asemenea, de judiciariştii Secţiei 2 Poliţie şi de cei ai Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public – Serviciul de Poliţie pentru Transportul Public de Suprafaţă fiind suspectat de comiterea mai multor fapte de tâlhărie prin acelaşi mod de operare.

Totodată, în cursul aceleiaşi zile de 20 iunie , judiciariştii Secţiei 7 Poliţie au prins în flagrant un bărbat de 31 de ani, imediat după ce acesta ar fi smuls de la gâtul părţii vătămate un lănţişor.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, cu suspecţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Cookies