Smiley, Maticiuc, Botezatu și alte vedete din București vor fi casieri la Kaufland în decembrie. Susțin astfel mai multe cauze umanitare

02 dec. 2022
3695 Afișari
Smiley, Maticiuc, Botezatu și alte vedete din București vor fi casieri la Kaufland în decembrie. Susțin astfel mai multe cauze umanitare
Smiley, Maticiuc, Botezatu și alte vedete din București vor fi casieri la Kaufland în decembrie. Susțin astfel mai multe cauze umanitare. Imagine simbol: Pexels

Kaufland anunță că, în decembrie, mai multe vedete vor sta la casa de marcat. 7 persoane publice, printre care Smiley, Codin Maticiuc și Cătălin Botezatu vor fi casieri în București. Astfel, Kaufland și vedetele își unesc forțele într-o serie de acțiuni caritabile, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Casieri la Kaufland în decembrie: Smiley, Maticiuc, Botezatu și alte vedete din București

Smiley, Cătălin Botezatu, Eli Neicuț, Codin Maticiuc, Speak și Ștefania, dar și Chef Sam vor deveni pe rând casieri pentru un magazin Kaufland din București. Mai exact, cel aflat pe Str. Barbu Văcărescu, nr. 120.

Banii încasați de la bucureștenii care își vor achita cumpărăturile la respectiva casă de marcat vor fi dublați de către Kaufland România și vor fi donați către cauza aleasă de fiecare vedetă.

În perioada 05 și 20 decembrie, în intervalul orar 16:00 – 18:00, șapte persoane publice din România, care se implică activ în campanii umanitare, vor fi pe rând casieri la una dintre casele de marcat ale hipermarketului Kaufland Barbu Văcărescu din București, după cum urmează:

„Ultimii ani, deși plini de încercări, ne-au confirmat că binele se face cu mai mult spor în echipă. Sunt mândră că, la Kaufland, am atras în jurul nostru prieteni care împărtășesc cu noi aceleași valori și aceeași dorință de a ajuta. Anul acesta, le oferim clienților posibilitatea de a lua ei înșiși parte la decizia de alocare de fonduri către cauzele pe care le sprijină. Implicarea noastră comună va face diferența pentru cei care au nevoie de ajutor”, a declarat CSR Managerul al Kaufland România, Anna Katharina Scheidereiter.

Vedete la casa de marcat Kaufland, de sărbători. Sursa foto: Kaufland
Vedete la casa de marcat Kaufland, de sărbători. Sursa foto: Kaufland
Cookies