ARHIVA B365

Smartphone-uri şi tablete GRATUITE, de la Orange,la oricare al doilea abonament de voce sau internet

Până pe 2 februarie 2015, clienţii Orange primesc gratuit un smartphone sau o tabletă la oricare al doilea abonament de voce sau internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament, ei pot achiziţiona în continuare terminale la preţuri reduse. În plus, la orice astfel de achiziție, toate gadgeturile wearable au o reducere de 20%, precizează compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

În această iarnă, toţi cei care optează pentru Cangur sau Panteră ca al doilea abonament Orange pot primi un smartphone gratuit. Cel mai accesibil abonament este Cangur 7 și include Orange Yomi la 0 euro. Începând cu abonamentul Cangur 14, telefoanele oferite gratuit împreună cu al doilea abonament sunt smartphone-uri 4G. Oferta se adresează și părinţilor, aceştia putând face cadou copiilor un smartphone gratuit, Alcatel Pop C3, împreună cu abonamentul Fluture 8 din oferta Junior.

Cei care aleg ca al doilea abonament să fie unul exclusiv de internet pot primi la 0 euro o tabletă sau un modem 4G, în funcţie de planul tarifar ales. De exemplu, clienţii care, pe lângă un alt serviciu, activează sau prelungesc un abonament Colibri Explore 17 pe 24 de luni vor putea achiziționa tableta LG G Pad 8.0 la 0 euro.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button