ȘTIRI

Smallman @ B’ESTFEST Summer Camp

Smallman, din Bulgaria, confirmata in cadrul festivalului prin parteneriatul dintre B’ESTFEST si Spirit of Burgas. Autodefinindu-si stilul ca fiind „muzica fara frontiere”, Smallman imbina rock-ul alternativ cu sonoritati metal si etno, muzica lor remarcandu-se prin folosira… cimpoiului! Tocmai exotismul acestui stil a reprezentat cartea de vizita a trupei care a devenind in scurt timp de la debut una dintre cele mai populare trupe din Bulgaria. Dupa o serie de concerte sustinute in cadrul celor mai cunoscute festivaluri din tara natala, succesul trupei a capatat si mai mare amploare, devenind extrem de cautata si dincolo de granita. In vara acestui an, Tzvetan Khadjiiski – voce, cimpoi, percutie, Ivan Todorov – chitara, Stefan Penev – bass si Andon Trapkov – tobe vor fi prezenti pe scena B’ESTFEST Summer Camp 2011 pe 3 iulie.

Line-up Scena Coca-Cola:

16:55 — Cuantune

18:25 – Smallman

20:15 — R.O.A

22:25 — Hadouken!

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp! Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrulB’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button