ARHIVA B365

Slujbă de pomenire în faţa clubului COLECTIV, la 9 luni de la tragedie

În fața clubului Colectiv, un sobor de preoți a ținut o slujbă religioasă în prezența câtorva persoane, printre care tineri răniți și rude ale celor decedați.

„E o durere cu care va trebui să ne obișnuim. E fiul meu. Pentru mine viața s-a oprit. Aș da orice să-mi mai văd copilul. Doamne, sper să se facă dreptate. Cei care au legea și dreptatea în mână să se gândească că au și ei copii. Atât le zic. Oricui se poate întâmpla. Vă duceți la un spectacol, la un concert și se poate întâmpla oricui”, a declarat mama unui tânăr care a pierit în incendiul din club, potrivit Agerpres.

Un alt tânăr, rănit la o mână, a declarat că cele nouă luni de la incendiu au trecut greu, dar și cu speranță că se va rezolva acest caz.

„Sunt foarte mulți vinovați care nu sunt pedepsiți. Sunt mulți care au profitat, care și-au făcut reclamă pe baza Colectiv. Cum poți să trăiești cu tine când faci treaba asta? Altă chestie, nu s-a învățat nimic din asta. Uite la Spitalul de Arși”, a adăugat el, arătându-și dezamăgirea față de numărul mic al participanților la această slujbă de pomenire.

Slujba de pomenire a fost oficiată în fața fostului club Colectiv de un sobor de preoți delegați de Arhiepiscopia Bucureștilor.

În urma tragicului eveniment din 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața 64 de persoane.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button