Sluga la doi stapani @ Teatru Live HD

de:
12 sept. 2011
0 Afișari
Sluga la doi stapani @ Teatru Live HD

The Light Cinema prezinta National Theatre London Live ( Stagiunea 2011-2012)

Sluga la doi stapani (One Man, Two Guvnors)

Adaptare de Richard Bean dupa Carlo Goldoni

Concediat din trupa sa de skiffle, Francis Henshall se angajeaza ca si colector la Roscoe Crabbe. Dar Roscoe, in realitate, este de fapt Rachel, sora lui Roscoe. Aceasta se da drept fratele ei mort, omorat chiar de catre prietenul ei Stanley Stubbers.

Francis, un gurmand in adevaratul sens al cuvantului, pofticios, lacom si niciodata satul, intrezareste sansa unui bon de masa in plus si isi ia un al doilea job la un oarecare Stanely Stubbers, care se ascunde de politie, asteptand sa fie iar impreuna cu Rachel. Pentru a nu iesi totul la iveala, Francis trebuie sa-si tina cei doi stapani cat mai departe unul de celalalt. Simplu.

Rachel: Tu chiar crezi, la modul cel mai serios, ca noi barbatii zi de zi, clipa de clipa, luam mii de decizii tactice, al caror efect cumulat este sa reducem timpul de a ajunge intre picioarele unei femei?

Francis: Nu pot vorbi in numele tau stapane, dar aceasta este o descriere fidela a vietii mele.

Sexul, mancarea si banii sunt teme exploatate la maxim in adaptarea britanica a lui Richard Bean dupa commedia dell’arte a lui Goldoni, iar umorul de cea mai buna calitate intregeste faima acestei comedii.

Distributie:

Gareth – David Benson

Stanley Stubbers – Oliver Chris

Francis Henshall -James Corden

Rachel Crabbe – Jemima Rooper

Dolly – Suzie Toase

„The feelgood hit of the summer. An evening of riotous delight… I found myself physically incapable with laughter.” Daily Telegraph

Durata: 3h

Bilet: 60 lei

Cookies