Sloganul lui Prigoană pentru Primărie: Un bărbat puternic ştie să piardă!

Sloganul lui Prigoană pentru Primărie: Un bărbat puternic ştie să piardă!

Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat la România tv că i-ar plăcea să se sfătuiască cu TRaian Băsescu, pentru că acesta a fost un primar bun la Bucureşti, dar lucrurile s-au schimbat mult în administraţia locală de când preşedintele a plecat spre funcţia supremă în stat.

„Traian Băsescu s-a concentrat pe preşedinţie, iar lucurile s-au schimbat în administraţia locală. Administraţia prezidenţială este puţin diferită de administraţia locală. Erau alte sisteme de administraţie acum 7-8 ani şi altele sunt sistemele acum”, a explicat candidatul PDL.

Democrat-liberalul a adăugat că ar dori însă să aibă o întrevedere cu preşedintele, pentru că acesta a fost un primar bun. „Mi-aş dori să am această facilitate, să discut cu dânsul, pentru că a atras multe fonduri. Dumnealui a accesat fonduri de la BEI pentru staţia de epurare”.

Cât despre slogan, Prigoană a spus că „Eu ştiu ce înseamnă să pierzi. Să pierzi înseamnă să pui pământ pe ceva drag, pentru că toate funcţiile pe care le deţii în viaţă sunt lucruri trecătoare”, a spus Prigoană.