Skunk Anansie @B’ESTFEST Summer Camp

de:
01 iul. 2011
5 Afișari
Skunk Anansie @B'ESTFEST Summer Camp

Nume reprezentativ al curentului britrock si totodata trupa cu una dintre cele mai distinctive prezente feminine, Skunk Anansie s-a format in 1994, activand pana la inceputul anilor 2000 cand membrii trupei s-au despartit, fiecare dintre ei implicandu-se in proiecte separate. 2009 a reprezentat insa un nou inceput pentru Skin, Cass, Ace si Mark, cei patru revenind la formula de grup si pregatindu-se pentru un turneu de greatest hits si un nou material discografic.

In 2004, Skunk Anansie a fost declarata drept una dintre cele importante trupe din Marea Britanie, fiind inclusa in Guinness Book of British Hit Singles & Albums, cu peste 141 de saptamani petrecute in clasamentele de specialitate.

Line-up Scena Ciuc Premium:

17:50 — The Mono Jacks

19:20 — OCS

21:15 — Flogging Molly

23:25 — Skunk Anansie

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).

Cookies