Skrillex vine la Electric Castle 2016!

de:
03 mart. 2016
0 Afișari
Skrillex vine la Electric Castle 2016!

Skrillex va urca pe scenele Electric Castle, festivalul care are loc intre 14 si 17 iulie, la castelul Banffy din localitatea Bontida, judetul Cluj. Organizatorii au anuntat joi ultimul val de artisti care vor veni la EC. Printre acestia se numara Elliphant, Venetian Snares, Pan-Pot, Manugital, Coma si altii.

Skrillex, megastarul de 28 de ani nascut in Los Angelas, care are la activ opt premii Grammy, cateva titluri de „artist of the year”, clipuri cu sute de milioane de vizualizari pe Youtube, productii pentru artisti precum Lady Gaga, La Roux si Bruno Mars, vine in iulie la Electric Castle. Skrillex, pe numele sau Sonny Moore, a reinventat si a modelat dubstepul intr-un stil personal, presarat cu dub, drum-and-bass, speed garage si techno.  

Printre artistii anuntati joi, 3 martie, se mai numara Elliphant– suedeza de 29 de ani, recunoscuta in industria muzicii rap -, Pan-Pot – duo-ul compus din Tassilo Ippenberger si Thomas Benedix, artistii care se impart constant intre traditionalele scene ale celor mai mari cluburi din Ibiza si Berlin si marile festivaluri ale Europei -, Venetian Snares, Manudigital, Sun Glitters, Vibronics feat. MC Madu Messenger & Echo Ranks , Manudigital , oOoOO , Coma, Skarra Mucci, French Fries , Aria Urbana, DREWXHILL, Blanilla and The Flying Orchestra, Flava D, Key & Board, Visionobi si altii. 

Cookies